ΤΑ 8 ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Τα πλυντήρια πιάτων  είναι  συσκευές που χρησιμοποιούνται κατά κόρον  σε κάθε σπίτι  καθαρίζουν τα πιάτα και τις οικοσκευές μετά από κάθε γεύμα.

 

Τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων  πρέπει να είναι ενεργειακής κλάσης Α+++ και να ενσωματώνουν όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οικιακών συσκευών. Επιλέξαμε μετά από προσεκτική ερευνά και σας προτείνουμε τα  καλυτέρα πλυντήρια πιάτων της αγοράς

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

 

Το πλυντήριο πιάτων είναι ηλεκτρική συσκευή για τον καθαρισμό πιάτων, ποτηριών, σκευών μαγειρέματος και μαχαιροπήρουνων. το πλυντήριο πιάτων καθαρίζει με ψεκασμό θερμού νερού, τυπικά μεταξύ 55 και 75 ° C, στα πιάτα, με χαμηλότερες θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται για ευαίσθητα είδη.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ
@topreviews.gr

Ένα μείγμα από νερό και απορρυπαντικό κυκλοφορεί με μια αντλία. Το νερό αντλείται με έναν ή περισσότερους βραχίονες ψεκασμού. Μόλις η πλύση τελειώσει, το νερό αποστραγγίζεται, με περισσότερο ζεστό νερό το οποίο αντλείται μέσα και ένας κύκλος ξεβγάλματος ξεκινά. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος ξεπλύματος και το νερό αποστραγγιστεί, τα τρυβλία ξηραίνονται χρησιμοποιώντας μία από διάφορες μεθόδους ξήρανσης (π.χ. ένα θερμαντικό στοιχείο στο κάτω μέρος της μπανιέρας, ανεμιστήρες, ζεόλιθους ξήρανση βάση, κ.λπ.).  Συνήθως ένα γυαλιστικό, συνήθως κέρωμα, χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των σημείων νερού.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

 

1. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ MIELE G 7310 SC AUTODOS INOX A+++-10%

χωρητικότητας 14 σερβίτσιων

Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50 %

Κάθε πλυντήριο πιάτων Miele μπορεί να συνδεθεί με μόνιμη παροχή ζεστού νερού έως 60°C. Έτσι η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται έως και 50%, ο χρόνος πλύσης έως και 10%. Στο πρόγραμμα ECO, τα πλυντήρια πιάτων καταναλώνουν μόλις 0,45 kWh.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Αψογο καθάρισμα σε λιγότερο από μια ώρα

Ασύγκριτος συνδυασμός: το πρόγραμμα QuickPowerWash και οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες UltraTabs επιτυγχάνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα καθαρισμού και στεγνώματος για μέτρια λερωμένα σκεύη σε 58 λεπτά. Οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες διαλύονται σε μόλις δύο έως τρία λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση καθαρισμού ξεκινά από την έναρξη του κύκλου πλύσης. Αποτέλεσμα: Εξαιρετική απόδοση καθαρισμού.

Προγραμματισμένη έναρξη μέσω της εφαρμογής

Με τη λειτουργία AutoStart, το πλυντήριο πιάτων μπορεί να προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής Miele@Mobile, ώστε να ξεκινά σε προκαθορισμένη ώρα. Χάρη στο AutoDos και το PowerDisk υπάρχει πάντα αρκετό απορρυπαντικό, ώστε η συσκευή να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα. Πλέον η συσκευή δεν λειτουργεί χειροκίνητα ή μέσω της εφαρμογής. Τα άπλυτα πιάτα ανήκουν πλέον στο παρελθόν ακόμα κι αν ξεχάσεις να βάλεις πλυντήριο.

 

2. Πλυντήριο Πιάτων MIELE G 6730 SC Brilliant White D A+++-10%

χωρητικότητας 14 σερβίτσιων

 

ενεργειακής κλάσης Α+++ -10% με αυτόματη δοσολογία απορρυπαντικού για πεντακάθαρα σερβίτσια και πλήθος προγραμμάτων για οικονομικό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό καθαρισμό.

Έξυπνη τροφοδοσία νερού για πλύσιμο με λιγότερο νερό

Στο πρόγραμμα ECO, η κατανάλωση νερού μειώνεται στα 8,9 λίτρα. Συνεπώς απαιτείται λιγότερη ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και απολαμβάνεις τα οφέλη ενός ενεργειακά αποδοτικού πλυντηρίου. Η εξοικονόμηση νερού επιτυγχάνεται με την έξυπνη σχεδίαση του συστήματος παροχής και ενός νέου συστήματος φίλτρου υψηλής απόδοσης. Η επιπλέον μόνωση μειώνει τις θερμικές απώλειες και συνεπώς την ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση του νερού.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Εξοπλισμός

Αριθμός προγραμμάτων 10

Προγράμματα

 

  • Automatic (αυτόματο)
  • Κανονικό 55º C
  • Intensive 75º C (εντατικό)
  • Fein (για ευαίσθητα σκεύη)
  • QuickPowerWash
Hygiene: ειδικό πρόγραμμα για την απόλυτη υγιεινή πλύση των σκευών
Άνω καλάθι με ρυθμιζόμενο ύψος
Χώρος για μαχαιροπίρουνα Καλάθι
Αναγνώριση απορρυπαντικού
Εσωτερικός φωτισμός
Ανίχνευση φορτίου
Κλείδωμα για τα παιδιά

Οθόνη/έλεγχος

Δείκτης λήξης προγράμματος
Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου
Δείκτης έλλειψης άλατος / ξεβγάλματος
Δοσομετρητής

 

3. Πλυντήριο Πιάτων Candy CDPN 4D 620 PX A+++-10%

 

Πλυντήριο πιάτων Candy CDPN 4D620PX χωρητικότητας 16 σερβίτσιων, ενεργειακής κλάσης Α+++-10%, με αυτόματο σύστημα πόρτας Smart Door, που ανοίγει μόνη της για μέγιστη οικονομία και καλύτερο στέγνωμα και τεχνολογία σύνδεσης με WiFi & Bluetooth, για επέκταση των δυνατοτήτων της συσκευής μέσω της εφαρμογής Candy simply-fi.

Candy CDPN 4D 620 PX A+++-10%
Candy CDPN 4D 620 PX A+++-10%

Χαρακτηριστικά

  • Χωρητικότητα σε σερβίτσια: 16
  • Πρoγράμματα Πλύσης: 9
  • Επίπεδα Θορύβου:43 dB
  • Επίπεδα Θερμοκρασίας: 7
  • Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 219 kWh/y
  • Ετήσια Κατανάλωση Νερού: 2820 lt/έτος
  • Δυνατότητα Μισής Πλύσης
  • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
  • Aqua Stop
  • Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA: Aqua Sensor, Wi-Fi, Bluetooth

4. Πλυντήριο Πιάτων  BOSCH SMS46CW01E  A+++

χωρητικότητας 13 σερβίτσιων

 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του πλυντηρίου πιάτων BOSCH SMS46CW01E είναι η αθόρυβη λειτουργία του. Με επίπεδα θορύβου που δεν ξεπερνούν τα 46dB, το πλυντήριο της Bosch είναι από τα πλέον αθόρυβα στην κατηγορία του, χάρη του δυνατού αλλά αθόρυβου κινητήρα EcoSilence Drive.

Στα πολλά πλεονεκτήματα του, συγκαταλέγεται ο αποδοτικός, και παράλληλα οικονομικός στη λειτουργία του κινητήρας χωρίς βούρτσες, η τεχνολογία ActiveWater που μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξοικονομεί νερό και ενέργεια, αλλά και η τεχνολογία VarioSpeed Plus με τη βοήθεια της οποίας ο χρόνος πλύσης και στεγνώματος μειώνεται έως και κατά 66% χωρίς να μειώνεται η απόδοση του πλυντηρίου. Με κατανάλωση νερού μόλις 9,5 λίτρων, με 6 προγράμματα (Εντατικό 70°C, Αυτόματο 45-65°C, Οικονομικό 50°C,Αθόρυβο 50 °C, Ποτήρια 40°C, 1 ώρα 65°C) και με δυνατότητα πλυσίματος έως και 13 σερβίτσιων

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Το Bosch SMS46CW01E είναι ιδανικό για όσους αποζητούν ένα αποτελεσματικό πλυντήριο πιάτων και παράλληλα θέλουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

  • ΑquaStop με εφ’ όρου ζωής εγγύηση αποζημίωσης βλαβών στην οικοσκευή σε περίπτωση διαρροής
  • Κλείδωμα για τα παιδιά

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

  • Ρυθμιζόμενος χρόνος έναρξης:1-24 h
  • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου

Ειδικά χαρακτηριστικά χειρισμού:

  • Οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος
  • Ηλεκτρονική ένδειξη συμπλήρωσης αλατιού

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 234  kWh/έτος
  • Ετήσια κατανάλωση νερού: 2660 Lt/έτος
  • Απόδοση στεγνώματος: ADrying category

5. Πλυντήριο Πιάτων MORRIS SII 60147 A+++

χωρητικότητας 14 σερβίτσιων

Πλυντήριο πιάτων  MORRIS SII 60147  χωρητικότητας 14 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++. Με οκτώ προγράμματα (Intensive, Normal, Eco, 90min wash, glass, Rapid, Soak, Auto) και τεσσερις λειτουργίες ( Λειτουργία “dual zone” με την οποία μπορείτε να επιλέξετε πλύση με πλήρες φορτίο ή πλύση μισού φορτίου χρησιμοποιώντας μόνο το κάτω καλάθι ή μόνο το πάνω καλάθι .

Η ψηφιακή οθόνη με ένδειξεις  υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών, όπως π.χ για την προσθήκη αλατιού θα σας δώσεις τις απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Εξοπλισμός

Χώρος για μαχαιροπίρουνα: Συρτάρι
Εναλλαγή θερμότητας / Κλείδωμα για τα παιδιά
Οθόνη/έλεγχος

Δείκτης έλλειψης άλατος / ξεβγάλματος

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Ενεργειακή κλάση: A+++

Σερβίτσια: 14

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 237 kWh

Ετήσια κατανάλωση νερού: 2800 l

Απόδοση στεγνώματος: A

Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 44 dB

6. Πλυντήριο Πιάτων MORRIS FSI 60146 A+++

χωρητικότητας 14 σερβίτσιων

 

Πλυντήριο πιάτων  MORRIS SII 60147  χωρητικότητας 14 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++Με οκτώ προγράμματα (Intensive, Normal, Eco, 90min wash, glass, Rapid, Soak, Auto). Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας με οθόνη λειτουργιών τύπου LED “Λειτουργία “”dual zone”” με την οποία μπορείτε να επιλέξετε πλύση με πλήρες φορτίο (χρησιμοποιώντας και τα 2 βασικά καλάθια) ή πλύση μισού φορτίου χρησιμοποιώντας μόνο το κάτω καλάθι (σε περίπτωση που έχετε λίγα αλλά ογκώδη πιάτα) ή μόνο το πάνω καλάθι.

  • Δυνατότητα προγραμματισμού πλύσης με καθυστέρηση από 1 έως 24 ώρες.
  • Πάνω καλάθι με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους και αναδιπλούμενα ράφια.
  • Ενσωματωμένος αυτόματος αποσκληρυντής νερού.
  • Ένδειξη στάθμης γυαλιστικού και αλατιού
  • Aqua stop για απόλυτη προστασία από βλάβες λόγω διαρροής νερού.
  • Παιδικό κλείδωμα.

Δώρο επιπλέον θήκη για μαχαιροπήρουνα η οποία τοποθετείται στο κάτω καλάθι και αφαιρούμενο πάνω καπάκι ώστε να είναι δυνατός ο εντοιχισμός της συσκευής στον πάγκο της κουζίνας  – Ενώ το κάτω καλάθι εχει αναδιπλούμενες σειρές ακίδων για μεγαλύτερη ευελιξία στο μέγεθος των σκευών που μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτό

.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Ενεργειακή κλάση: A+++
Σερβίτσια: 14
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 237 kWh
Ετήσια κατανάλωση νερού: 2800 l
Απόδοση στεγνώματος: A
Επίπεδα θορύβου : 44 dB

 

8. Πλυντήριο Πιάτων AEG FFB 53630ZM A+++

χωρητικότητας 13 σερβίτσιων

 

Πλυντήριο πιάτων με  αισθητήρα νερού SENSORLOGIC που ανιχνεύει το βαθμό της βρωμιάς και προσαρμόζει την κατανάλωση νερού. Μειώστε τη διάρκεια του κύκλου πλύσης στο μισό και εξοικονομήστε χρόνο με ένα πλυντήριο χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης Α+++.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Ολοκληρωμένος Καθαρισμός με τους προηγμένους αισθητήρες στα πλυντήρια πιάτων AEG που προσαρμόζουν αυτόματα τον χρόνο, τη θερμοκρασία και τη χρήση νερού ανάλογα με τον βαθμό λερώματος κάθε φορτίου. Έτσι έχετε προσαρμοσμένους κύκλους πλύσης με τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά.

  • A+++
  • 13
  • 5

Με την  τεχνολογία Airdry σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του στεγνώματος με φυσική ροή αέρα. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα μέχρι 10 cm όταν ο κύκλος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και τα πιάτα έχουν πλυθεί. Στεγνώνει φυσικά τα σκεύη σας, μειώνοντας ταυτόχρονα και την ενεργειακή κατανάλωση. Το σύστημα GlassCare παρέχει προηγμένη φροντίδα για τα πιο ευαίσθητα γυαλικά σας: Αυτό περιλαμβάνει το GlassHolder που είναι τοποθετημένο στο κάτω ράφι. Προσφέρει μοναδική σταθερότητα κρατώντας απαλά, αλλά σταθερά, ακόμα και τα ψηλότερα ποτήρια στη σωστή θέση, προστατεύοντάς τα από τη δόνηση και απομακρύνοντας τον κίνδυνο σπασίματος. Επιπρόσθετα στο πάνω ράφι, τα SoftSpikes κρατάνε σταθερά τα ποτήρια που έχουν τοποθετηθεί και τα προστατεύουν το ένα από το άλλο.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων   και τους καλυτέρους ψυγειοκαταψύκτες.

—ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ—-

Καταβάλλουμε εξαιρετικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα στις σελίδες μας είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν εχουμε σχέσεις με  κατασκευαστές ωστε να μας  παρέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα. Όπου είναι δυνατόν, επαληθεύουμε  τις πληροφορίες  που παρέχουμε.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!